Bellen Avast Telefoonnummer

+32-28081298

Ondersteuning voor Avast

Hoe kan ik Avast Free antivirus 2020 downloaden op Windows 10?

Avast-antivirussoftware dient de cybersecurity over de hele wereld van de afgelopen meer dan 3 decennia, de software houdt zeer efficiënt alle schadelijke elementen zoals malware, spyware, Trojaanse paarden en virale aanvallen weg van het systeem en zorgt er zo voor dat de computer soepel werkt op het systeem is de software populair onder de computergebruikers omdat het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface. De functies die aan de software zijn gekoppeld, zijn geavanceerd en bijgewerkt in technische termen, maar zijn toch zeer gemakkelijk voor de gebruikers om te begrijpen en dienovereenkomstig te werken.

Maar aangezien de meeste Avast-antivirusgebruikers een niet-technische achtergrond hebben, komt het vaak voor dat de gebruikers vastlopen, zelfs met de basisprocedures die aan de antivirus zijn gekoppeld, zoals de installatieprocedure, downloaden, installeren, activeren en nog veel meer. In dergelijke gevallen wordt de gebruikers aangeraden contact op te nemen met het gecertificeerde team van technici dat ze kunnen bereiken voor assistentie bij Avast klantendienst nummer Belgie.

De gebruikers worstelen vaak met het gebruik van de Avast-antivirussoftware op het Windows 10-besturingssysteem, dus hier zullen we alle functies bespreken die verband houden met de Avast Free-antivirus 2020 en we zullen ook het te volgen proces bespreken voor het downloaden van de software op de computer met Windows 10-besturingssysteem.

Laten we allereerst alle nieuwe functies en hoogtepunten bekijken die verband houden met de nieuwste Avast Free antivirus 2020-

Browser cleaner - Met deze specifieke functie worden alle onnodige browsers en werkbalken en extensies uit de browser verwijderd en dus schoon gehouden, het helpt ook bij het herstel als de browser wordt gehackt.

Software-updater - Dit zorgt voor een automatische update van de software die de computer verder veilig houdt en ook de conditie verbetert.

Ondersteuning op afstand - Met deze functie kan de softwaregebruiker helpen of kan de gebruiker ook via internet hulp krijgen.

Gemakkelijke veiligheid - De geavanceerde Avast antivirus-gebruikersinterface is zeer eenvoudig te gebruiken met slechts één klik, het houdt alle wachtwoorden en ook de beveiliging van het thuisnetwerk gecontroleerd.

Niet storen-modus - De nieuwste versie van Avast Free Antivirus heeft de spelmodus geavanceerder met een nieuwe naam van niet storen, het houdt de activiteit van de gebruikers ononderbroken, of het nu gaat om het kijken naar een film of het spelen van games op de computer.

Gedragsschild - Deze specifieke functie houdt het gedrag van de andere applicaties die op het systeem draaien in de gaten.

Slimme antivirus - De software is in staat om alle virussen zoals malware, spyware, Trojaanse paarden, ransomware en phishing-aanvallen van tevoren te detecteren en het wordt dus gemakkelijk voor de software om de computer te beschermen tegen al deze ongewenste schadelijke elementen.

Cybercapture - Deze specifieke functie staat bekend om het automatisch analyseren van de bestanden en gegevens die op de computer aanwezig zijn, zodat de software de bedreiging herkent en verder werkt aan de beveiliging van de computer.

Als u meer informatie nodig heeft over de functies die aan de software zijn gekoppeld, zijn de technici in dat geval de beste keuze. Ze zijn beschikbaar voor de gebruikers van Avast klantenservice Belgie.

Nu we de nieuwste functies hebben besproken die verband houden met de Avast gratis antivirus 2020, gaan we verder met het proces waarmee een gebruiker de software eenvoudig op de computer kan downloaden met het Windows 10-besturingssysteem.

Om Avast Free antivirus 2020 op Windows 10 te downloaden, moet de gebruiker de onderstaande stappen volgen -

 • In de browser moet de gebruiker de officiële Avast-antiviruswebsite openen.
 • Daar op de website moet de gebruiker zoeken naar de Avast Free antivirus downloadlink.
 • De gebruiker moet op de daar vermelde downloadknop klikken en wachten tot de downloadprocedure is voltooid.

Het bovenstaande proces is het gemakkelijkst voor het downloaden van Avast gratis antivirus op de computer op het Windows-besturingssysteem 10. Als de gebruiker nog iets meer moet weten of als er een probleem is met de software die moet worden opgelost, dan in dat geval is het raadzaam dat de gebruiker verbinding maakt met het technische team dat beschikbaar is op Bellen Avast telefoonnummer Belgie. Als de technici toevallig niet telefonisch bereikbaar zijn, kunnen ze ook worden gecontacteerd voor hulp en ondersteuning via live chats en e-mails.

Reikwijdte van de ondersteuning voor avast

 • Hulp bij wachtwoord vergeten.
 • Hulp bij avast-account geblokkeerd.
 • Tijdelijk geblokkeerd avast-account.
 • Account gehackt.
 • Probleem bij het openen van avast Inbox / concepten / mappen.
 • Versterk de beveiligingsfuncties om spammails te blokkeren.
 • Kan avast-bijlage niet openen.
 • Gtalk of Google Messenger werkt niet.
 • Probleem in POP en IMAP.
 • Kan avast-inlogpagina niet openen.